I aften stod menuen på hjemmelavet pizza. Jeg lavede en med carpaccio, parmesanost og rucola salat. I kan se opskriften herunder.
Pizza med okse carpaccio
1 pizza
Ingredienser:
1 rulle færdig pizzadej
tomatsauce
2 pakker bøfmozzarella
1 pakke okse carpaccio ca. 100 g
trøffelolie
flagesalt
groftkværnet peber
høvlet parmesanost
Pynt: rucola salat
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 275 grader og lad bagepladen varme med, derved kan den bruges som "pizzasten"
Kom tomatsauce og små mozzarellastykker på den udrullede pizzabund. Løft forsigtigt pizzaen over på den meget varme bageplade der kommer lige fra ovnen. Bag pizzaen i 8-10 min. ved 275 grader. Tag pizzaen ud af ovnen og læg oksefileten på, krydr med salt og peber og dryp trøffelolie på. Høvl parmesan over og pynt med rucola.
Tip:
Køb gerne et pizzakit med dej samt tomatsauce i én pakke. Til carpaccioen kan der ligeledes med fordel købes en pakke både med oksefilet, parmesanost og olie.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar